Žaga za veje Aligator

Divja drevesa, invazivne rastline in trnjavo podrastje se primejo vašega zemljišča in tvorijo vegetativno pregrado, kar močno omejuje uporabnost prostora. Preden lahko sploh začnete razmišljati o načrtu za teraso ali vrtu, ki ga želite postaviti na neko mesto, morate najprej počistiti pot.

 

Če je območje morje trnjavih grmov ali celo zalesenelo rastlinje, boste verjetno morali najeti bagra, ali nekoga, ki ima veliko opreme, ko pride do čiščenja zemlje.  Na primestnih parcelah pa lahko ponavadi odstranite grmičevje tudi brez večjih strojev.

Rezalno in odstranjevalno orodje naj bo primerno za grmovje, ki ga želite odstraniti. Preprosto ročno orodje lahko opravijo veliko dela, pri večjih opravilih pa nam bo zelo pomagalo pravo električno orodje. Seveda se morate tudi oblečiti v primerna zaščitna oblačila. Nikoli se ne ve, kakšne skrivnosti in izzivi se skrivajo na vaši parceli,ki se skrivajo v množici vej in rastlinja. Oblecite si škornje, dolge hlače, rokavice, dolge rokave in nekaj za zaščito oči. Sledite logičnemu poteku dela, ko čistite grmičevje, pri čemer prvo odstranite rastlinje, preko katerega bi se lahko spotaknili, potem nadaljujete z večjimi tarčami.

V spletni trgovini Ugodno orodje boste našli tudi inovacijo iz podjetja Black & Decker. Govorimo o žagi za veje Aligator .

Žaga Aligator za veje 550W  Black & Decker GK1000

Električne žage bodo opravile svojo delo, najbolj primerna je Žaga za veje Aligator Black Decker GK1000 je inovativni električni rezalnik, ki vam poleg učinkovitega rezanja vej do debeline 10 cm nudi tudi vrhunsko varnost rezanja.

Njegova oblika in priročen ročaj z dvema držaloma poskrbita za največjo zaščito, bodisi pri rezanju v krošnjah dreves ali na tleh.

Ima kakovostno kovinsko čeljust za dober oprijem veje ter varnostno stikalo za izklop.

Nizka teža in enostaven nadzor omogočata udobno rokovanje z najmanjšim naporom.

  • zaga-aligator-za-veje-black-decker-1

    Žaga za veje Aligator Black & Decker

    žaga-za-veje

    Žaga za veje Aligator Black & Decker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Žaga za veje Aligator blagovne znamke Black & Decker do konca leta 2015 v akcijski ponudbi: 99,91€

ugodno-orodje

Spletna trgovina Ugodno Orodje